My lovely things February

ℋi dolls,

Yessss ik ben zo happy! Eindelijk heb ik weer een moodboard met ‘ my lovely things’ voor jullie bij elkaar kunnen maken. Dit keer eentje waar ik echt trots op ben en die ik zeker weer ga laten afdrukken op fotopapier! Wanneer ik dit heb gedaan, zal ik dit natuurlijk meteen met jullie delen..

 

❥ Gouden muur

Wauw, dit is toch prachtig?! In je badkamer zn gouden muur, ik zeg.. ja heeel graag! Ik hou hier echt van! Vind het zo chic en classy! Door die spotjes in het plafond krijgt de muur ook nog een soort glinster..

❥ Woonkamer

Een gouden muur in de badkamer en dan deze woonkamer.. i loveeee it! Dit is echt helemaal mijn stijl, zoveel warmte vind ik het uitstralen!  Prachtig velourse eetkamer stoelen, een mooie grote vaas bloemen, 2 mooie stolpen… wauwie!

❥ Bos pioenrozen

Ik kan niet wachten todat het zomer is & ik mooie pioenrozen kan gaan kopen. Ik heb laatst van een vriendin een mooie grote, roze vaas gekregen en hier zouden mooie pioenrozen zo schattig in staan! Wanneer me dit gelukt is, zal ik dit natuurlijk met jullie delen!

❥ Barbie doll

Dit is een doll van Poppy Parker. Een barbie alleen dan in de mode en stijl van tegenwoordig. Heerlijk, met die mooie makeup, lange blonde haren en roze outfit! Deze zou ik zo graag willen!

❥ Fashion illustratie

Wauw dit is zo mooi getekend door @LeeAnn Visser. Het liefst zou ik deze illustratie in een mooie spiegellijst hebben en dan in mijn (droom) woonkamer hangen! Kroonluchter erbij en het is helemaal af..

⇢ Wat is jou favoriete afbeelding dit keer?

ღ Voor degene die meer home inspiratie willen.. neem een kijkje op mijn Pinterest, hier heb ik een heel home moodboard! https://nl.pinterest.com/bellafluf/lovely-home/

ℒiefs,

ℬalou

Advertenties

41 gedachten over “My lovely things February”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s