Lots of love (challenge)

ℋi dolls,

Liefde… liefde is zo prachtig, met liefde kom je het allerverst, het verrijkt je leven. Daar ben ik echt van overtuigd.

Elke dag dat je opstaat, wees dan dankbaar. Vul je dag met liefde. Geef een kus aan degene van wie je houdt, omarm degene van wie je houdt. Steek een kaarsje aan en/of geef een kus op de foto van diegene die je dierbaar is, maar niet meer hier is. Verras degene van wie je houdt, lach naar degene van wie je houdt. Breng tijd door me degene van wie je houdt! Zeg en laat weten hoeveel je echt van diegene houdt!

Vul je hart met liefde, warmte en licht. Koester momenten & herrinerringen. Geniet & waardeer! Zie en voel het geluk. Ik ben hier echt heel erg mee bezig. En natuurlijk word ik ook wel is gekwest, eenzaam, onbegrepen, teleurgesteld of op me hart getrapt.. en dan voel ik ook echt wel steken en verdriet. Maar steek geen energie in mensen die je negativiteit geven.. laat het los en herpak je weer. Laat je dag niet verpesten. Ben aan het einde van de dag weer dankbaar. Focus je op liefde.

Doe dingen waar je gelukkig van word!

Ik heb een prachtige challenge.. stuur deze kaartjes naar mensen waar je van houd, die je liefhebt!  Ik heb gekozen voor de kleurtjes roze en zwart, i loveee it!

kaartjes love

Er staat de tekst op: Where you love somebody a whole lot and you know that person loves you, that’s the most beautiful place in the world.

tekst kaart love

Geef liefde & ontvang liefde.. het is zo mooi !

❥ Doe jij mee met de challenge? Hieronder vind je de link, zodat je de kaartjes ook kunt bestellen voor jou bijzondere liefdevolle dierbare:

ℒink van de kaartjes (verkrijgbaar in meerdere kleuren)  https://www.aliexpress.com/item/5pcs-lot-Mini-lovely-Envelope-with-heart-card-Style-Message-Card-Letter-For-Card-Scrapbooking-Gift/32811888427.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.48064c4divRPyV

ℒink van de diamant pen ⇢ https://www.aliexpress.com/item/Kawaii-Carat-Crystal-Ballpoint-Pen-Big-Gem-Metal-With-Large-Diamond-Magical-Pen-Fashion-School-Office/32862035822.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.48064c4divRPyV

❥ Vind jij liefde ook zo mooi & wat vind jij van deze challenge?

ℒiefs,

ℬalou

 

 

 

Advertenties

22 gedachten over “Lots of love (challenge)”

  1. Wat een mooi initiatief! Liefde is ook gewoon één van onze basisbehoeften… Zonder kunnen we niet! Jammer dat het vaak zo vanzelfsprekend wordt. Via zo’n manier als deze wordt er weer even extra bij stil gestaan, mooi! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s