My lovely things collages op fotopapier!

ℋi dolls,

In de afgelopen ‘ my lovely things’ blog vertelde ik, dat ik mijn collage’s graag op mooi fotopapier zou willen.. yesss babes t is gelukt! 💕

Mijn mama kwam met het idee om dit bij de Kruidvat te gaan doen. Bij de Kruidvat kun je al heel lang foto’s afdrukken via een USB stick.. maar dit vind ik echt niet handig..

collages kruidvat

Sinds kort kan het ook via je telefoon! Perfect! Dit hebben mama en ik dus gedaan & echt, wauw zo mooi! Je gaat naar het foto apparaat by de Kruidvat, hier hangt een kabeltje wat je kunt verbinden met je telefoon en zo kun je in jou gewenste maat & kleur je foto’s meteen laten afdrukken! Binnen een paar minuten heb jij jou prachtige foto’s!

Nu heb ik mijn prachtige collage’s als foto!  Woehooeeee! Ik ga zeker meer collages maken en laten afdrukken. Voor deze 2 foto’s was ik €2,95 in totaal kwijt. €0,85 per foto en verwerkingskosten. De bovenste maat is 15x 20 cm en de onderste is 15×15 cm.

19 januari staat er weer een nieuwe ‘ my lovely things’ online!

❥ Ze hangen nu op het magneet bord in de woonkamer, prachtig, maar ik wil er meer mee… weet iemand waar ik leuke zwarte foto lijstjes kan halen bijvoorbeeld? Of zal ik ze toch in de woonkamer laten hangen?

ℒiefs,

ℬalou

Advertenties

29 gedachten over “My lovely things collages op fotopapier!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s