My lovely things December

ℋi dolls,

Het is alweer zover.. de tweede blog uit de online serie, my lovely things! Wauwie wat is de vorige ‘ my lovely things’ goed ontvangen door jullie, zulke lieve reacties weer, dank jullie wel 💕 Vandaag weer een collage voor jullie! 🎀  Ik heb besloten om deze collages ook op papier af te drukken en op te hangen! Iemand een idee waar ik dit het beste kan laten doen? Ik wil mooie kwaliteit papier en afbeeldingen hebben…

Deze collage is een beetje in de goud, roze, zilver tinten, ik hou ervan!

Deze badkamer… dit vind ik zo prachtig. Sooo classy!

Een kroonluchter met een barok roset, ik vind het een prachtige combinatie. Ohhh en dan nog een barok plafond erbij en het is helemaal compleet!

Kijk hoe prachtig deze shimmer powder van Givenchy is! Alleen al dat patroontje in de poeder zelf.. prachtig! Ik zou m dragen in combinatie met nude pink lips…

Deze wand van goud velours stof is voor een bed. Wauw, ik zie het al helemaal voor me hier in de slaapkamer! De interieur stylist Eric Kuster werkt heel veel met deze style.

❥ Wat vinden jullie van de collage? ⇢ Welke afbeelding is jou favoriet?!

ℒiefs,

ℬalou

Advertenties

23 gedachten over “My lovely things December”

  1. Als ik naar de collage kijk is het woord wat me vooral te binnen schiet: chique. Heel erg chique! Ik vind zelf de kroonluchter heel erg mooi maar ik denk wel dat je een flink huis nodig hebt om zo’n enorme kroonluchter op te hangen zonder dat het gek of misplaatst lijkt. Leuke collage!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s