Cute tea set

ℋi dolls,

Dit keer geen fashion item of beauty item, maar wel iets wat ik heeel graag met jullie wil delen! Want wat ik pas heb gekocht, is gewoon echt heel schattig!

Een weekje geleden was ik met mijn papa even bij de kringloop. Ik ging wat kleren inleveren, die ik zelf niet meer draag, ik hou ervan om andere mensen er dan blij mee te maken, en we hadden alle tijd, dus we dachten, we lopen binnen ook even een rondje!

Toen zag ik deze prachtige kop & schotel staan.. een super schattig setje van porselein. Er staan roze bloemen op en het heeft een gouden randje. Ik vind dit echt heel schattig om hier bijvoorbeeld thee uit te drinken! Of om het in een buffetkast te zetten met andere assecoires.

theekopje balou blog

En aangezien we bij de kringloop waren, is de prijs echt niet te geloven. Dit schattige setje was in totaal 1 euro… ja je geloofd het misschien niet, maar yess babes 1 euro…

Elke keer als ik er naar kijk, begin ik weer stralen. Hoe leuk is het soms, om onverwacht en voor zn prijsje, iets te scoren, wat je gewoon te leuk vind?!

⇢ Wat vinden jullie van dit setje? Zouden jullie er ook thee uit drinken of lekker in de buffetkast zetten met bijpassende assecoires? 

ℒiefs,

ℬalou

 

Advertenties

17 gedachten over “Cute tea set”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s