Matte black – het perfecte kleurtje!

ℋi lovely,

Wat super dat je weer een kijkje neemt op mijn blog, thanks!🎀 Inmiddels is het al December en gaan we dan toch echt richting het nieuwe jaar… 2018 is niet meer ver weg. Dat betekend ook dat de feestdagen er weer aankomen! Natuurlijk wil je de perfecte outfit, on fleek makeup en het mooiste kapsel… maar…. een mooi bruin kleurtje kan ook niet missen.  Je wilt niet dat ze zeggen… oh wat zie je wit, ben je ziek?!

In deze blog deel ik mijn favoriete zonnebankcrème tot nu toe met julllie…👌🏽

‘ Devoted Matte Black’💕 Deze zonnebankcrème is het sterkste Devoted product in bronzers. Omdat er zoveel verschillende bronzers in zitten krijg je een heel mooi bruin kleurtje. Je hoeft niet bang te zijn dat je oranje wordt, want de Blue Tansy technologie zorgt ervoor dat een eventueel oranje ondertoon wordt voorkomen. No worry baby! Ook zorgt deze bruinversnellende crème ervoor dat jou tattoo’s beschermd blijven & hun mooie kleur blijven behouden. Voor de lezeressen die net zoals ik allergisch zijn voor noten.. geen zorgen, want deze heerlijke crème is nootvrij.

IMG_5967

Devoted Matte Black ruikt niet extreem sterk, wat ik altijd een pluspunt vind, en trekt snel in de huid. Je ziet al resultaat na 1x zonnen. 👌🏽💕🎀 Wel moet ik zeggen, deze crème moet je echt goed uitsmeren, egaal over de huid, anders kun je vlekken krijgen…😩

De Devoted Black Matte zonnebankcrème fles  (400ml) kost €89,95. Wil je m een eerst een keertje proberen, maar niet meteen veel geld uitgeven aan heel de fles? Dan raad ik je aan om bij je zonnestudio een cupje te kopen.👌🏽 Die kosten vaak rond de €4,-. Als je Devoted Black Matte heel fijn vind dan is het uiteindelijk wel voordeliger om een fles te kopen.

Dus… wil je snel bruin worden, heb je tattoo’s en/of ben je allergisch voor noten? Dan is deze crème helemaal perfect voor jou!💕👌🏽

ℒiefs en een dikke kus💋,

ℬalou

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s